PRAVNO OBVESTILO
Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.belkom.si. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu www.belkom.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine družbe Belkom, d.o.o. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.belkom.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.belkom.si v komercialne namene je prepovedana.

Vse informacije in gradiva na www.belkom.si so informativne narave. Družba Belkom, d.o.o. se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.belkom.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne
  odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost.
Družba Belkom, d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.belkom.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.belkom.si.
Družba Belkom, d.o.o., si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.belkom.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.
     
                         
   
                         
                  Pravno obvestilo   Avtor: Belkom, d.o.o.